Woning verbouwen

Woning verbouwen met hulp van Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf

Wilt u uw woning verbouwen? Voor een verbouwing of aanbouw bent u bij Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf aan het juiste adres! Wij hebben namelijk ruime ervaring en kennis in het vak en kunnen daardoor zowel een verbouwing als een aanbouw professioneel en zorgvuldig uitvoeren. Geen project is voor ons te groot of te klein. Wij kunnen een breed scala aan kluswerkzaamheden uitvoeren en hebben voor iedere klus een passende oplossing. Daarbij staan natuurlijk de wensen van de klant altijd centraal. Wilt u uw woning verbouwen met onze hulp? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kwaliteit gegarandeerd

Als u uw woning gaat verbouwen, wilt u natuurlijk dat dit goed gebeurd. Daarvan bent u verzekerd wanneer u Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf inschakelt. Wij beschikken namelijk over betrouwbare vakmensen die altijd kwaliteit leveren. Van begin tot eind!

Ook beheersen we de juiste technieken om iedere verbouwing of aanbouw succesvol uit te kunnen voeren. We leggen het gereedschap pas neer als het gewenste eindresultaat bereikt is. Met ruim 30 jaar ervaring kunnen wij u verzekeren van vakwerk. Wij werken altijd met zorg, aandacht en op professionele wijze. Daarom bent u bij ons altijd verzekerd van een goed eindresultaat.

Mogelijkheden woning verbouwen

U kunt bij ons terecht om uw woning te laten verbouwen. Maar ook voor het verbouwen van een slaapkamer, woonkamer of badkamer; en nog veel meer. De mogelijkheden zijn enorm. Op het gebied van aanbouw en verbouwing, kunnen wij o.a. het volgende voor u betekenen:

 • Uitbouw of aanbouw aan uw huis
 • Keuken laten verbouwen
 • Erker maken en plaatsen
 • Dakkapel laten maken
 • Zwembad laten maken en plaatsen

Het proces

Aanvraag indienen

Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf

Binnen één week wordt er persoonlijk contact gelegd

Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf

U ontvangt een vrijblijvende offerte met ruimte is voor overleg

Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf

Binnen vier weken wordt de officiële offerte samengesteld

Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf

Het proces kan in gang worden gezet

Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf

  Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf

  Breed scala aan werkzaamheden

  Wij zijn een allround bouwbedrijf, dat u kan helpen bij een woning verbouwen. Zo kunnen wij op het gebied van aanbouw en verbouwing verschillende kluswerkzaamheden uitvoeren. Wij steken graag onze handen uit de mouwen om klussen in en rondom uw huis aan te pakken. Geen klus is dan ook te groot of te klein voor Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf.

  Wij voeren timmerwerk uit, verrichten metselwerk of metsel restauratiewerk en leveren onderhoud aan historische panden. Maar een badkamerrenovatie of complete installatie is één van onze specialiteiten. En we voeren restauratiewerk uit. Voor een huis verbouwen zijn wij de aannemer die u zoekt. Waar u ons ook voor nodig heeft, wij zorgen ervoor dat uw verbouwing of aanbouw een succes wordt!

  Huis verbouwen volgens uw wensen

  Bij Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf staat de klant altijd op nummer één. Door met ons uw woning te verbouwen, weet u zeker dat de verbouwing of aanbouw verloopt zoals gewenst. Alles wat wij doen is namelijk op uw wensen gebaseerd. Geef ons door wat u van ons verwacht en wij voeren het uit. Vanaf de aanbouw tot aan de laatste plint. Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z. Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf is een betrouwbaar bouwbedrijf dat alles voor de klant regelt als het gaat om een woning verbouwen.

  Metselwerk

  Korte lijnen en persoonlijk contact

  Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Daarom hanteren wij altijd korte lijnen in onze communicatie. Op deze manier is het voor onze klanten helder wat wij voor ze kunnen betekenen. U weet dus altijd waar u aan toe bent als u ons inschakelt om uw woning te verbouwen.

  Daarom Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf voor uw verbouwing

  Een woning verbouwen? Dat dat u natuurlijk met Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf. Wij zijn de aannemer die u zoekt voor het succesvol verbouwen van uw huis. En voor restauratiewerk. Schakel ons in voor uw verbouwing of aanbouw en u profiteert van de volgende fijne voordelen:

  • Vertrouwelijk
  • Afspraken nakomen
  • Degelijke werkzaamheden
  • Meedenken

  Metselwerk

  Het algemene proces

  Wanneer u interesse heeft om ons in te schakelen, kunt u een aanvraag indienen voor een verbouwing of aanbouw. Er wordt doorgaans binnen één week contact met u gelegd om de opdracht persoonlijk te bespreken. Na dit gesprek zult u een vrijblijvende offerte ontvangen. Er is dan nog ruimte voor overleg over de door u gewenste werkzaamheden. U bepaalt namelijk hoe wij uw woning gaan verbouwen.

  Wilt u bijvoorbeeld dat wij alleen uw badkamer gaan verbouwen? Of wilt u de hele woning verbouwen met ons als aannemer? Of wilt u dat wij restauratiewerk uitvoeren? Het is allemaal mogelijk bij ons bedrijf. Binnen vier weken wordt door ons de officiële offerte samengesteld. Als u hiermee akkoord gaat, kunnen wij uw woning gaan verbouwen.

  Woning verbouwen? Neem contact op

  Wij helpen u graag uw woning te verbouwen zoals u wenst. Of het nu gaat om een verbouwing of aanbouw, wij staan voor u klaar! Heeft u vragen voor ons? Wilt u meer weten over de werkzaamheden die wij uitvoeren? Of wilt u een vrijblijvende offerte van ons ontvangen? Mail dan gerust naar metselenrenovatiebedrijf@gmail.com. U kunt ook het contactformulier op de website invullen of bellen naar 06-55716187.