Metsel Restauratiewerk

Gevelrestauratie of metselrestauratiewerk: professioneel, snel en netjes

Renovatiewerk kan een overweldigende klus lijken. Met de ruim 30 jaar aan ervaring kunnen de vakmensen van Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf restauratiewerk snel, professioneel en netjes uitvoeren. Ook kan eventuele hinder tot een minimum worden beperkt. Op het gebied van renovatiewerk is veel mogelijk. Zo kan renovatiewerk aan het huis worden uitgevoerd, maar ook monumentaal restauratiewerk of metselrestauratiewerk aan schuren of erfafscheiding. Geen project is voor hun te klein of te groot.

Monumentaal restauratiewerk

Het geregeld onderhouden van monumenten is belangrijk om de monumenten in topconditie te behouden. Ook is het van belang dat de stijl van het gebouw wordt aangehouden. Het team van Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf bezit over de juiste technieken om vakkundig restauratiewerk uit te voeren. Zo hergebruiken zij oude stenen zodat het uiteindelijk niet zichtbaar is dat er restauratiewerk is verricht. Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf is in staat om restauratiewerk uit te voeren voor historische panden als gemeentemonumenten en rijksmonumenten. Wanneer er interesse is om Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf in te schakelen, kan de overheid een aanvraag indienen. Op basis daarvan wordt een offerte opgesteld.

Restauratie metselwerk

Ook particulieren kunnen Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf inschakelen voor restauratiewerk aan hun huis. Net als bij monumentaal restauratiewerk, worden stenen hergebruikt zodat het restauratiewerk niet zichtbaar is en de stijl wordt behouden. De ervaren vakmensen kunnen metsel restauratiewerk uitvoeren aan het huis, maar ook aan schuren of erfafscheiding. Het restauratiewerk dat zij uitvoeren is volledig gebaseerd op de wensen van de klant.

Bij Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf wordt de klant van A tot Z ontzorgd. Zo neemt Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf alle benodigde gereedschappen en materialen mee om de klus te klaren en laten ze hun werkgebied netjes achter.

Het proces

Aanvraag indienen

Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf

Binnen één week wordt er persoonlijk contact gelegd

Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf

U ontvangt een vrijblijvende offerte met ruimte is voor overleg

Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf

Binnen vier weken wordt de officiële offerte samengesteld

Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf

Het proces kan in gang worden gezet

Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf

    Benieuwd naar de mogelijkheden?

    Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf

    Neem contact op

    Heeft u een metselaar nodig voor uw metselwerk? Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf staat voor u klaar! Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden? Heeft u vragen? Of wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op door een mail te sturen naar metselenrenovatiebedrijf@gmail.com. U kunt ook het contactformulier op de website invullen of bellen naar 06-55716187.