Woonkamer verbouwen

Woonkamer verbouwen met Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf

Wilt u uw woonkamer verbouwen, uw woonkamer renoveren of uw woonkamer opknappen? Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf staat voor u klaar! Een woonkamer verbouwen is namelijk onze specialiteit. Wij hebben hier ruime ervaring mee en kunnen daardoor iedere woonkamer verbouwing professioneel en zorgvuldig uitvoeren. Geen project is te groot of te klein voor ons.

Doordat wij een breed scala aan kluswerkzaamheden kunnen verrichten, hebben wij voor iedere klus een passende oplossing. Daarbij staan uw wensen natuurlijk altijd centraal. Kunnen wij u helpen uw woonkamer te verbouwen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor diverse kluswerkzaamheden

Een woonkamer verbouwen. Dat doet u natuurlijk met Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf. Wij zijn een allround bouwbedrijf dat verschillende kluswerkzaamheden voor u kan uitvoeren. Wij steken graag onze handen uit de mouwen om uw woonkamer te verbouwen, renoveren of op te knappen zoals u dat wilt. Zo kunnen wij voor u de volgende werkzaamheden uitvoeren:

 • Metselwerk
 • Metselrestauratiewerk
 • Timmerwerk
 • Verbouwingen en aanbouw
 • Onderhoud aan historische panden
 • Badkamer renovatie of complete installatie

Professioneel en vakkundig

Voor iedere verbouwing bieden wij een passende oplossing. Dus ook als u uw woonkamer wilt verbouwen, renoveren of opknappen. Doordat wij beschikken over de juiste technieken en ruim 30 jaar ervaring, bent u bij ons verzekerd van vakwerk. Al onze werkzaamheden worden op uiterst professionele wijze uitgevoerd. Zo kunnen wij onze klanten altijd een goed resultaat garanderen. Daarbij leggen wij ons gereedschap pas neer als alles tot in de puntjes is uitgevoerd en u als klant tevreden bent.

Het proces

Aanvraag indienen

Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf

Binnen één week wordt er persoonlijk contact gelegd

Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf

U ontvangt een vrijblijvende offerte met ruimte is voor overleg

Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf

Binnen vier weken wordt de officiële offerte samengesteld

Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf

Het proces kan in gang worden gezet

Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf

  Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf

  Metselwerk

  De voordelen van allround bouwbedrijf Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf

  Laat u uw woonkamer door ons verbouwen? Of renoveren of opknappen? Dan profiteert u van een volledig verzorgde verbouwing. Van begin tot eind. Wij zijn het allround bouwbedrijf dat alles voor u regelt. Daarbij hanteren we korte lijnen in de communicatie, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Verder zijn onze voordelen:

  • Vertrouwelijk
  • Afspraken nakomen
  • Degelijke werkzaamheden
  • Meedenken

  Woonkamer verbouwen? Neem contact op

  Wij helpen u graag uw woonkamer te verbouwen zoals u dat wenst. Ook als u uw woonkamer wilt laten renoveren of uw woonkamer wilt laten opknappen, staan wij voor u klaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan door een e-mail te sturen naar metselenrenovatiebedrijf@gmail.com. U kunt ook het contactformulier op de website invullen of bellen naar 06-55716187. Heeft u vragen? Of wilt u graag meer informatie? Neem ook dan gerust contact met ons op.