Metselwerk

Metselwerk door Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf

Bent u op zoek naar goed metselwerk? Voor het metselen van een tuinmuur, een complete garage of een vensterbank? Of wilt u metselrestauratiewerk laten uitvoeren? Laat al uw metselwerk over aan Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf. Wij zijn een ervaren bouwbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. Hierdoor kunnen wij alles metselen wat u als klant maar wenst. Geen project is voor ons te groot of te klein. Wij zijn in te schakelen voor al uw metselwerken. Zelfs metselrestauratiewerk! Wilt u uw metselwerk door ons laten doen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Metselbedrijf voor diverse projecten

Als u een professionele metselaar in wilt schakelen voor uw metselwerk, bent u bij Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf aan het juiste adres. Wij kunnen namelijk al het metselwerk in en om huizen op professionele wijze verzorgen. De projecten die wij uitvoeren zijn dan ook heel divers. Zo kunt u door ons een tuinmuur laten metselen, een muur laten metselen of een vensterbank laten metselen, maar ook erfafscheidingen of inrijpoorten. Geen aanvraag is voor ons te gek. Wij voorzien elke particuliere en zakelijke klant van goed metselwerk. 

De juiste technieken en het beste resultaat

Wij zijn hét metselbedrijf dat voor iedere metselklus een passende oplossing biedt. Zo beschikt onze metselaar over de juiste technieken om uw project met succes uit te kunnen voeren. Metselwerken worden door ons dan ook altijd uiterst professioneel uitgevoerd. Zo kunt u altijd op een uitstekend eindresultaat rekenen. U kunt uw metselwerk dus met een gerust hart aan onze metselaar overlaten, want wij leveren altijd kwaliteit! Met ruim 30 jaar ervaring is elke klant bij ons verzekerd van vakwerk. 

Het proces

Aanvraag indienen

Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf

Binnen één week wordt er persoonlijk contact gelegd

Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf

U ontvangt een vrijblijvende offerte met ruimte is voor overleg

Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf

Binnen vier weken wordt de officiële offerte samengesteld

Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf

Het proces kan in gang worden gezet

Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf

  Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf

  Metselwerk van A tot Z

  Schakel ons als metselaar in en uw metselwerk wordt van A tot Z door ons verzorgd. Van de aanbouw tot aan de laatste plint. Wij leggen ons gereedschap pas neer als het gewenste metselwerk tot in de puntjes is uitgevoerd. U wordt dus volledig ontzorgd. Bovendien kunt u erop vertrouwen dat het gewenste metselwerk met zorg, aandacht en op professionele wijze wordt uitgevoerd. Wij zijn een betrouwbaar metselbedrijf dat alles voor u regelt.

  Persoonlijk contact

  Bij ons staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Daarom hanteren wij korte lijnen in de communicatie. Zo weet u als klant altijd waar u aan toe bent als u ons uw metselwerk laat doen.

  Metselwerken

  Allround bouwbedrijf

  Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf is een allround bouwbedrijf. Dat betekent dat wij meer voor u kunnen doen dan alleen uw metselwerk. Geen klus is dan ook te groot of te klein voor ons. Wij staan klaar om de handen uit de mouwen te steken en klussen in en rondom uw huis aan te pakken. Uiteraard op professionele en vakkundige wijze. Werkzaamheden die wij naast metselwerken verrichten, zijn:

  Metselrestauratiewerk

  Om uw woning in topconditie te kunnen houden, is het belangrijk dat u uw woning goed onderhoudt. Soms is daar restauratiewerk voor nodig, bijvoorbeeld metselrestauratiewerk. Er worden dan stenen hergebruikt, zodat het restauratiewerk niet zichtbaar is en de stijl wordt behouden.

  Wij kunnen metselrestauratiewerk uitvoeren aan uw huis, maar ook aan uw schuur of erfafscheiding. Al het metselwerk is altijd volledig gebaseerd op de wensen die u als klant heeft. Dus heeft u een ervaren en vakkundige metselaar nodig voor metselrestauratiewerk? Dan is Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf het metselbedrijf dat u zoekt!

  Metselwerk

  Het proces

  Als u interesse heeft om ons in te schakelen voor uw metselwerk, kunt u een aanvraag indienen. Doorgaans wordt er binnen één week contact gelegd om de situatie persoonlijk te bespreken. U ontvangt als klant vervolgens een vrijblijvende offerte, waarna er ruimte is voor overleg over de door u gewenste werkzaamheden. Heeft u bijvoorbeeld meer nodig dan alleen metselwerk? Zoals metselrestauratiewerk? Dan kan dat natuurlijk ook bij ons. Binnen vier weken wordt de officiële offerte samengesteld. Gaat u hiermee akkoord? Dan kan het proces in gang worden gezet en kunnen wij starten met het metselwerk.

  Voor particulieren en bedrijven

  U vindt ons allround bouwbedrijf in Langbroek. Hier kunnen zowel particuliere als zakelijke klanten terecht voor een breed scala aan kluswerkzaamheden, waaronder metselwerk. Iedereen in Utrecht, maar ook daarbuiten, is welkom om van onze diensten gebruik te maken. Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen en wij gaan graag voor u aan de slag.

  Metselaar nodig? Neem contact op

  Heeft u een metselaar nodig voor uw metselwerk? Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf staat voor u klaar! Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden? Heeft u vragen? Of wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op door een mail te sturen naar metselenrenovatiebedrijf@gmail.com. U kunt ook het contactformulier op de website invullen of bellen naar 06-55716187.