Badkamer verbouwen

Badkamer verbouwen met Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf

Wilt u uw badkamer verbouwen? Voor alles omtrent werkzaamheden aan de badkamer is Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf in te schakelen. Wij kunnen een breed scala aan kluswerkzaamheden uitvoeren. Alles wat wij uitvoeren is gebaseerd op de wensen die u als klant heeft. Wij beschikken over de benodigde kennis en ervaring om al onze werkzaamheden naar behoren uit te voeren. Elke klant is gegarandeerd van vakwerk. Wilt u dat wij uw badkamer gaan verbouwen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor een breed scala aan kluswerkzaamheden

Een badkamer verbouwen doet u natuurlijk met Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf. Wij helpen u hier graag bij. Zo kunnen wij een breed scala aan kluswerkzaamheden uitvoeren om uw badkamer op te knappen. Van timmerwerk tot metselwerk of metselrestauratie werk.

Zo kunnen wij een badkamer renovatie verrichten, maar ook een complete installatie uitvoeren. Waar u ons ook voor nodig heeft, wij zorgen ervoor dat de verbouwing van uw badkamer een succes wordt. We staan klaar om onze handen uit de mouwen te steken en uw badkamer aan te pakken.

Alles in eigen beheer

Alle werkzaamheden die wij verrichten, worden in eigen beheer uitgevoerd. Dit geldt voor het leveren van de badkamer onderdelen tot aan de installatie. Ook beschikken wij over een eigen elektricien en loodgieter om uw badkamer helemaal af te kunnen maken. En dat met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Het proces

Aanvraag indienen

Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf

Binnen één week wordt er persoonlijk contact gelegd

Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf

U ontvangt een vrijblijvende offerte met ruimte is voor overleg

Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf

Binnen vier weken wordt de officiële offerte samengesteld

Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf

Het proces kan in gang worden gezet

Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf

  Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf

  Altijd het gewenste eindresultaat

  Een badkamer verbouwen moet goed gedaan worden. Als u de specialisten van Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf inschakelt, bent u er zeker van dat uw badkamer verbouwing succesvol wordt uitgevoerd. We beschikken namelijk over de juiste technieken en betrouwbare vakmensen die altijd kwaliteit leveren. Er wordt met zorg, aandacht en op professionele wijze gewerkt. Het gereedschap wordt pas neergelegd als we het gewenste eindresultaat bereikt hebben.

  Persoonlijk contact en heldere communicatie

  Wij staan niet alleen voor kwaliteit, ook voor persoonlijk contact. Daarom hanteren we altijd korte lijnen in onze communicatie, zodat we helder op onze klanten kunnen overbrengen wat wij voor ze kunnen betekenen. U weet dus altijd waar u aan toe bent als u ons uw badkamer laat verbouwen.

  Badkamer verbouwen

  Badkamer verbouwen volgens uw wensen

  Als klant staat u bij Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf altijd op nummer één. Wij willen uw badkamer verbouwen volgens uw wensen. Daarom wordt alles wat wij doen gebaseerd op wat u wenst. Geef aan ons door hoe u uw badkamer wilt en wij zorgen daarvoor. Wij zijn een betrouwbaar bouwbedrijf dat alles voor onze klanten regelt. Schakel ons in voor het verbouwen van uw badkamer en u profiteert van een volledig verzorgde verbouwing, van A tot Z. Van de installatie tot de laatste plint.

  Daarom een badkamer verbouwen met Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf

  Wij zijn het allround bouwbedrijf dat uw badkamer kan verbouwen. Van timmerwerk tot metselwerk en metselrestauratiewerk. Van een badkamer renovatie tot een complete installatie. Alles is bij ons mogelijk. Met ruim 30 jaar ervaring, kunnen wij u vakwerk garanderen. En u profiteert ook nog eens van de volgende fijne voordelen:

  • Vertrouwelijk
  • Afspraken nakomen
  • Degelijke werkzaamheden
  • Meedenken

  Inspiratie nodig? Kom langs in de showroom

  Wilt u uw badkamer verbouwen, maar heeft u een gebrek aan inspiratie? Wij hebben door de jaren heen al veel projecten mogen uitvoeren. Hierdoor weten wij wat nodig is in een badkamer. We kunnen u dus bijstaan met deskundig advies. Ook hebben wij een showroom waar u inspiratie op kunt doen. Hier kunt u ontdekken wat er allemaal mogelijk is bij een badkamer verbouwing. Van de indeling van uw badkamer tot een bepaalde stijl. Kom gerust bij ons langs.

  Badkamer verbouwen

  Voor meer dan alleen een badkamer verbouwen

  Wij kunnen veel voor u betekenen op het gebied van werkzaamheden aan de badkamer. Zo kunt u ons inschakelen als u uw badkamer wilt verbouwen, maar dat is niet alles wat wij doen. Hieronder volgt een greep uit onze diensten op het gebied van badkamers:

  • Badkamer verbouwen
  • Badkamer renoveren
  • Badkamer plaatsen
  • Badkamer opknappen
  • Badkamer installatie

  Ons proces

  Mocht u interesse hebben om ons uw badkamer te laten verbouwen, dan kunt u hiervoor een aanvraag indienen. Doorgaans wordt er binnen één week contact met u gelegd. We gaan uw situatie vervolgens persoonlijk bespreken om aan de hand van dit gesprek een vrijblijvende offerte op te kunnen stellen.

  Er is dan nog ruimte voor overleg over de werkzaamheden. Wilt u bijvoorbeeld een complete badkamer installatie? Of liever een badkamer renovatie? Alles is mogelijk. Binnen vier weken ontvangt u een officiële offerte. Gaat u akkoord? Dan starten wij met het verbouwen van uw badkamer.

  Badkamer verbouwen? Neem contact op

  Wilt u uw badkamer laten verbouwen door Freek Verhagen Metsel- en Restauratiebedrijf? Stuur een mailtje naar metselenrenovatiebedrijf@gmail.com. U kunt ook het contactformulier op de website invullen of bellen naar 06-55716187. Ook als u wilt dat wij uw badkamer renoveren, plaatsen, opknappen en voor een complete badkamer installatie kunt u contact met ons opnemen. Heeft u vragen? Wilt u meer informatie? Of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte? Mail ons gerust. We helpen u graag verder.