Renovatiebedrijf

Vakkundig en professioneel renovatiebedrijf

Bent u op zoek naar een renovatiebedrijf dat verschillende kluswerkzaamheden kan uitvoeren? Van metselwerk of metselrestauratiewerk tot timmerwerk? Van een badkamer renovatie of complete installatie tot verbouwingen en aanbouw? En zelfs onderhoud aan historische panden? Dan bent u bij Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebdrijf aan het juiste adres! Wij zijn hét renovatiebedrijf waar geen project te groot of te klein voor is. Alle werkzaamheden worden vakkundig en op professionele wijze door ons uitgevoerd. Heeft u een renovatie op de planning staan? En kunnen wij u hierbij helpen? Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat wij als renovatiebedrijf voor u kunnen betekenen.

Allround renovatiebedrijf

Wilt u een badkamer renovatie, keuken renovatie, toilet renovatie, trap renovatie of huis renovatie? Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf is het allround renovatiebedrijf dat u hierbij kan helpen! Wij kunnen namelijk een breed scala aan kluswerkzaamheden uitvoeren. Dit doen wij uiteraard altijd op professionele en vakkundige wijze. We staan klaar om onze handen uit de mouwen te steken en al uw klussen in en rondom het huis aan te pakken, zoals:

Timmerwerk

Wij kunnen timmeren als de beste. Daarom zijn wij hét renovatiebedrijf dat u kan helpen bij verschillende soorten timmerwerken. Hierbij kunt u denken aan aftimmerwerk, houtskeletbouw, het maken van tuinhuizen en carports, maar ook aan timmerwerk voor een aanbouw. De projecten die onze timmerman uitvoert zijn heel divers. Wij voeren zowel groot als klein timmerwerk uit. Wij beschikken over de juiste kennis en technieken om iedere timmerklus te laten slagen.

Het proces

Aanvraag indienen

Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf

Binnen één week wordt er persoonlijk contact gelegd

Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf

U ontvangt een vrijblijvende offerte met ruimte is voor overleg

Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf

Binnen vier weken wordt de officiële offerte samengesteld

Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf

Het proces kan in gang worden gezet

Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf

  Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf

  Metselwerk

  Ook voor metselwerk kunt u bij ons terecht. Voor het metselen van bijvoorbeeld een tuinmuur, een vensterbank of een complete garage. Maar ook voor erfafscheidingen of inrijpoorten. Alles is mogelijk als u ons renovatiebedrijf inschakelt. Wij kunnen al het metselwerk in en om huizen op professionele wijze verzorgen.

  Metselrestauratiewerk

  Moet er metaalrestauratiewerk aan uw huis, schuur of erfafscheiding uitgevoerd worden? Ook dit is een specialiteit van ons renovatiebedrijf. Hierbij hergebruiken we de stenen, zodat het restauratiewerk niet zichtbaar is en de oorspronkelijke stijl behouden blijft. Zo blijft uw huis, schuur of erfafscheiding in topconditie!

  Metselwerk

  Badkamers

  Voor alle werkzaamheden omtrent de badkamer, van renovatie tot plaatsing, zijn wij het renovatiebedrijf dat u zoekt. Zowel het leveren van badkameronderdelen als de installatie wordt door ons verzorgd. We beschikken over een eigen loodgieter en elektricien om uw badkamer volledig in orde te kunnen maken.

  Verbouwingen

  Wilt u verbouwen? Of een aanbouw aan uw huis? Dankzij onze ruime ervaring en kennis van het vak kunnen wij zowel een verbouwing als een aanbouw professioneel en zorgvuldig uitvoeren. Wij houden ons als renovatiebedrijf regelmatig bezig met verschillende soorten verbouwingen, denk aan het verbouwen van een slaapkamer, woonkamer, badkamer of keuken. Maar ook voor een uitbouw of aanbouw aan uw woning, het laten maken en plaatsen van een zwembad, een dakkapel laten maken of het laten maken en plaatsen van een erker kunt u bij ons terecht.

  Daarom naar Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf

  Heeft u de hulp van een renovatiebedrijf nodig? Bij uw badkamer renovatie, keuken renovatie, toilet renovatie, trap renovatie of huis renovatie? Schakel Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf in en u profiteert van een aantal fijne voordelen, namelijk:

  • Vertrouwelijk
  • Afspraken nakomen
  • Degelijke werkzaamheden
  • Meedenken

  Metselwerk

  De wensen van de klant staan centraal

  Als renovatiebedrijf zijn wij voor verschillende projecten in te schakele. Van een badkamer renovatie tot een keuken renovatie en van een toilet renovatie tot een trap renovatie. En zelfs voor een complete huis renovatie. Geen aanvraag is voor ons te gek! Waar u ons ook voor nodig heeft: alles wat wij doen is gebaseerd op de wensen van de klant.

  U kunt dus al uw wensen en voorkeuren aan ons doorgeven en wij voeren het uit. Van aanbouw tot aan de laatste plint. Alles wordt van A tot Z door ons verzorgd. We leggen ons gereedschap pas neer als het helemaal af is en alles naar wens is uitgevoerd. We zijn een betrouwbaar renovatiebedrijf, dat alles voor onze klanten regelt.

  Altijd een goed resultaat

  Wij zijn hét renovatiebedrijf, dat voor iedere klus een passende oplossing kan bieden. Omdat we de juiste technieken beheersen, kunnen we iedere klus succesvol uitvoeren. Daarbij werken wij altijd met zorg, aandacht en op professionele wijze. Met ruim 30 jaar ervaring bent u bij ons verzekerd van vakwerk. Zo kunnen wij altijd kwaliteit leveren en u verzekeren van een goed resultaat.

  Renovatiebedrijf nodig? Neem contact op

  Renovatiebedrijf nodig? Freek Verhagen Metsel- en Renovatiebedrijf staat voor u klaar! Voor een badkamer renovatie, keuken renovatie, toilet renovatie, trap renovatie of een huis renovatie. Wilt u hier meer informatie over? Heeft u vragen? Of wilt u een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen? Stuur ons dan een e-mail via metselenrenovatiebedrijf@gmail.com. U kunt ook het contactformulier op de website invullen of bellen naar 06-55716187.